– Norsk –

Hvordan kan coaching « løfte » deg ?

Nei, det er aldri for sent for å utvikle seg og bli en bedre versjon av seg selv. Coaching er en fascinerende verktøy for å øke selvsinnsikt, være bevisst på sine indre verdier og kommunisere dem bedre, samt identifisere sine begrensende overbevisninger. Gevinster er reelle, raske og påvirker alle områdene i livet : relasjoner, karriere, helse, fysisk og intellektuelle resultater, osv.

Livet kan være spennende og tilbringe oppfyllende opplevelser, men, i andre perioder, kan utfordringer bli tungere og frustrasjon øke. Kanskje du føler deg demotivert på jobb, mister mening i det du gjør ? Vanskelig kommunikasjon eller konflikter med din familie, kollegaene eller leder ? Strever med mangel av energi, selvstillit, frykter og vet ikke hvordan å forbedre det ? Krevende å sjonglere mellom egen og andres tid, daglige rutiner og livet du drømmer om ?

Ta sjansen nå å knuse disse mønstrene du er misfornøyd med og bygge nye veier for ditt liv!

Pragmastisk og kraftig verktøy ! NLP, Neuro Lingvistisk Programmering er en fantastisk kunnskap i coaching for å forbedre kommunikasjon og støtte personlig utvikling. NLP metoder er basert på reflektive og bevisstgjørende spørsmål, kroppsspråk øvelser, utvide perspektiver, innsikt og forståelse over egne tanker, følelser, overbevisninger og visualisasjon teknikker.

Vær bevisst at det som er viktig for deg og « løfte » deg !

Om Impuls Coaching

Sertifisert Business og NLP coach fra NOCNA, Nordic Coach og NLP Academy.
Medlem av NFCN, Norsk Forening for Coaching og NLP
Impuls Coaching, org. nummer : 825 288 902

Annabelle, nysgjerrig og bestemt kvinne. Jeg har alltid hatt mennesker i fokus, som entusiastisk kollega, leder og nå, som coach. Jeg er stolt grunnlegger av Impuls Coaching siden 2020, spesialisert i Karriereveiledning, liv coaching og personlig utvikling. Jeg har samlet spennende menneskelig opplevelser, akademiske utfordringer og kommunikasjon erfaringer innen Salg, HR, avdelingsadministrasjon og ledelse. Jeg har alltid vært inspirert av de andre rundt meg og få glede nå av å kunne støtte aktivt personer til å nå sine personlige og profesjonelle ambisjoner.

Tillit – Gjennomsiktighet – Respekt – Autentisitet er mine verdier !

Tjenester og priser

Første samtale er gratis og uforpliktende. For å gi deg informasjon du lurer på om coaching, min samarbeidsstil, felles ansvar og forventninger samt å definere i detaljene rammene av din coaching avtalen.

Jeg tilbyr individuelle sesjoner, enten fysisk eller på video og her finner du mine prisene :

Jeg har snille priser til studenter og arbeidsledige. Ta gjerne kontakt for mer info !

Åpningstider : Mandag – Fredag 08.00 – 17.00

Kundeanmeldelser

Contact

Epost : annabelle@impulscoaching.no

Telefon : + 47 948 42 300


En stor takk til min dyktig fotograf, Ileana !
Se her for å finne sin nettside : http://ilephotos.com

%d blogueurs aiment cette page :